Съдържание

Посетители

В момента има 119  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Ученици от Благоевград рисуват защитени видове животни и растения. Резултати от конкурса за рисунка.

По случай 5 юни – Световен ден на околната среда с акцент през 2020 година към Биоразнообразие, с подкрепата на РИОСВ – Благоевград, XI ОУ „Христо Ботев“ - Благоевград проведе конкурс за рисунка на тема „Защитени видове растения и животни“.

Прочети още...

5 юни – Световен ден на околната среда ‘2020

svetoven den 2020

За 2020 година темата на Световния ден на околната среда е Биоразнообразието – своеобразен призив за действия, борба с ускоряващата се загуба на видове и разрушаването на природата. Фокусът е върху това как всички живи същества на планетата са свързани в мрежата на живота и как ние можем да действаме в името на природата (act #ForNature).

Прочети още...

474 проекта бяха одобрени в националната кампания “Чиста околна среда“ на МОСВ и ПУДООС за 2020 г.

obicham prirodata logoОбщо 29 проекта на общини, кметства, училища и детски градини на територията на РИОСВ – Благоевград ще получат финансиране в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда" и обявения от Министерство на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда конкурс на тема „Обичам природата и аз участвам - 2020 г."

Прочети още...

МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

УДЪЛЖАВА СРОКОВЕТЕ ЗА ОТЧИТАНЕ НА ПРОЕКТИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „ПОСЛАНИЦИ НА ЗДРАВЕТО” 2019-2020 г.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград и XI ОУ „Христо Ботев“ - Благоевград отбелязаха Деня на Земята дистанционно

1 klas

 

Заради епидемията от коронавирус през 2020 г. посрещаме Деня на Земята – 22 април от вкъщи. Независимо от социалното дистанциране, все още можем да сме съпричастни и да упражним нашата отговорност да действаме в полза на околната среда. Независимо къде се намираме, ние можем да направим промяната!

Прочети още...