Съдържание

Посетители

В момента има 347  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Много емоции за Деня на Земята в 8 СУ „Арсени Костенцев“ - Благоевград

22april 8SU 1

 

     Домакин на РИОСВ – Благоевград и БДЗБР – Благоевград по повод Международния ден на Земята – 22 април беше и 8 СУ „Арсени Костенцев“ – Благоевград.

Прочети още...

„Празник за Земята“ в Детска градина №6 „Щастливо детство“ - Благоевград

22april DG6

 

      В истински празник се превърна Международния ден на Земята – 22 април в ДГ №6 „Щастливо Детство“ – гр. Благоевград.

Прочети още...

Поредица от инициативи за Деня на Земята в община Сандански

22april 1

 

По повод Международния ден на Земята – 22 април, Община Сандански организира поредица инициатива във всички детски градини на тема – „Как да пазим планетата Земя и как можем заедно да я направим по-красива и чиста!“

Прочети още...

НАЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ЗА ОТПАДЪДИ

От 1 януари 2021 г. воденето на публичните регистри по чл. 45, ал. 1 от Закона за управление на отпадъците (ЗУО), отчетността и предоставянето на информация, съгласно наредбите по чл. 13, ал. 1 и чл. 48, ал. 1 от ЗУО, се извършва чрез Национална информационна система за отпадъци (НИСО), поддържана от Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС).

Прочети още...

Международен ден на Земята – 22 Април

unnamedТемата на Деня на Земята 2021 г. е „Да възстановим нашата планета Земя“. Тазгодишното издание на Дена на Земята насочва вниманието на световната общественост към естествените процеси, нововъзникващите зелени технологии и иновативното мислене, които могат да възстановят екосистемите в световен мащаб.

Прочети още...