Съдържание

Посетители

В момента има 48  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Министерство на образованието обявява Национален ученически конкурс "Посланици на здравето" 2018-2019 г.

Конкурсът се провежда в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г., приета с Решение № 538 от МС на 12.09.2013г.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград ще проведе образователна програма за Европейската седмица на мобилността в с. Струмяни

EMW Logo BG Blue 3 line Date    Образователна програма с ученици от четвърти до осми клас ще проведе РИОСВ – Благоевград, на 21 септември т. г. от 14 ч. в читалище „Братя Миладинови“, с. Струмяни.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград разпространи чували и ръкавици за почистването на 15 септември

15 sep    РИОСВ – Благоевград разпространи чували за събиране на отпадъци и ръкавици за еднократна употреба за кампанията „Да изчистим България заедно” 2018. След предварителна заявка материали за голямото чистене на 15 септември получиха общините Рила, Кочериново, Симитли, Струмяни, Кресна, Сандански, Петрич, Банско, Якоруда, Гоце Делчев и Гърмен. Екоинспекцията предостави чували и ръкавици също на представители на БТВ Медиа Груп, както и на Сдружение „Ловно-рибарско дружество Сокол – 1911” Благоевград.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград и спортисти от плувен клуб „Пирин” чистиха Природен парк „Рилски манастир“

IMG 20180903 094800    Над 100 чувала с отпадъци бяха събрани в почистването на Природен парк „Рилски манастир”, което организира РИОСВ – Благоевград в партньорство с плувен клуб „Пирин” – Благоевград, Дирекция на Природен парк „Рилски манастир” и Община Рила.

Прочети още...

30 чувала с отпадъци събраха служители на РИОСВ – Благоевград и ЮЗДП в съвместна акция

IMG 20180831 110616    Близо 30 чувала с отпадъци събраха само за няколко часа служители на РИОСВ – Благоевград и ЮЗДП в днешната акция за почистване на зони за отдих в парк „Бачиново” и по пътя за местността „Бодрост”. Сред събраните количества около местата за пикник, къмпингуване и пътните отбивки по протежението на река Благоевградска Бистрица преобладаваха опаковки от храни, пластмасови, стъклени бутилки, и кенове, останали след недобросъвестни туристи. Всички отпадъци са натоварени и своевременно извозени до място за организирано сметосъбиране.

Прочети още...