Съдържание

Посетители

В момента има 150  гости и няма потребители и в сайта

Новини

МОСВ ПОДКРЕПЯ НАЦИОНАЛНИЯ УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „ПОСЛАНИЦИ НА ЗДРАВЕТО”, ОБЯВЕН ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО

Конкурсът се провежда в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г., приета с Решение № 538 от МС на 12.09.2013 г.

Прочети още...

173 тона събрани и депонирани отпадъци отчитат 14 общини

Da izchistim 2017 banerОбщо 172, 83 тона са събраните и депонирани отпадъци от 14 общини в обхвата на РИОСВ – Благоевград в рамките на кампанията „Да изчистим България заедно“. Данните са получени и обобщени от експертите на инспекцията за периода 16-17 септември

Прочети още...

100 дка почистени площи и 2 тона събрани отпадъци

Da izchistim 2017 baner100 дка почистени площи и 2 тона събрани отпадъци са резултата от активността на служители на РИОСВ – Благоевград и РЛ – Благоевград в „Да изчистим България заедно“

Прочети още...

Няма превишения на нормите за качество на въздуха в най-близката жилищна зона около пожара на депото в Симитли

Измерените на място концентрации на вредни вещества в атмосферния въздух в най-близко разположената жилищна зона до пожара на депото в гр. Симитли са под пределно допустимите норми. Резултатите по общо 26 показателя за качество на атмосферния въздух (КАВ), осреднени за определен период от време, са получени на 13 юли 2017 г. около 16:20 ч. от специализирана апаратура за аварийни ситуации на Регионална лаборатория – Благоевград към Изпълнителна агенция по околна среда.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград активна в „Да изчистим България заедно“

Da izchistim 2017 banerВ деня, определен за почистване - 16 септември 2017 г., от 10:00 ч. общо 20 служители на РИОСВ – Благоевград, Регионална лаборатория към Главна дирекция „Лабораторно-аналитична дейност” към ИАОС, както и членове на техните семейства, ще чистят терените в непосредствена близост до административната сграда на РИОСВ, на ул. „Свобода“ №1 в областния център. Обект на почистването ще бъдат предимно леки битови отпадъци и отпадъци от опаковки, които могат да бъдат отстранени ръчно.

Прочети още...