Съдържание

Посетители

В момента има 61  гости и няма потребители и в сайта

Новини

РИОСВ – Благоевград и партньори отбелязаха Световния ден на околната среда

word    С разнообразни инициативи РИОСВ – Благоевград и партньори отбелязаха Световния ден на околната среда - 05 юни 2018 г.

Прочети още...

Приключи Националeн ученически конкурс „Посланици на здравето” 2017/2018 г.

Приключи Националният ученически конкурс „Посланици на здравето”. В реализирането на дейностите по проектите, насочени за превенция на рисковите за здравето фактори, се включиха общо над 5 500 ученици, заедно с техните учители и родители от цялата страна.

Прочети още...

С образователна програма и акция по почистване РИОСВ – Благоевград посрещна Деня на Земята – 22 април

ED 2018 main logo       С образователна програма и акция по почистване РИОСВ – Благоевград посрещна Деня на Земята – 22 април

Прочети още...

25 проекта получават финансиране от ПУДООС в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда”

obicham prirodata logoОбщо 25 проекта на общини, кметства, училища и детски градини на територията на РИОСВ – Благоевград ще получат финансиране в рамките на Националната кампания „Чиста околна среда" и обявения от Министерство на околната среда и водите и Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда конкурс на тема „Обичам природата и аз участвам - 2018 г."

Прочети още...

Информационен ден по програма LIFE на ЕС

life2016Национално звено за контакт по Програма LIFE, Министерството на околната среда и водите ще проведе информационен ден по програмата

Прочети още...