Съдържание

Посетители

В момента има 112  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Стартира VIII екоучилище на Младежкия воден парламент

Ekouch 19.08.2019 3С официална церемония днес в Благоевград стартира осмото екоучилище на Младежкия воден парламент. На събитието присъстваха заместник областния управител на Област Благоевград - Иван Стоянов, ръководители и представители на регионалните структури на Министерство на околната среда и водите, младежи и учители.

Прочети още...

Тече регистрацията за Европейска седмица на мобилността 2019

mobiliПлатформата за регистрация за участие на общините в Европейската седмица на мобилността за 2019 г. е отворена, като регистрацията може да бъде направена чрез официалната интернет страница на кампанията на адрес http://registration.mobilityweek.eu/login.php?lang=bg

Прочети още...

46 проекта на ученици от 1 до 12 клас са допуснати до участие в XI-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” за учебната 2018/2019 г.

Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г. в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерство на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България.

Прочети още...

С два туристически похода РИОСВ – Благоевград отбелязва Световния ден на околната среда

WED logo 2019С туристически походи в Рила и Пирин за поредна година РИОСВ – Благоевград и партньори ще отбележат Световния ден на околната среда – 5 юни

Прочети още...

Над 90 души се включиха в двата туристически похода, посветени на Световния ден на околната среда

WED logo 2019Над 90 души – служители на регионалните структури на МОСВ, деца и младежи от Сдружение „Млад планинар“, гр. Петрич се включиха в двата туристически похода в Рила и Пирин през уикенда, посветени на Световния ден на околната среда.

Прочети още...