Съдържание

Посетители

В момента има 235  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Краен срок за регистрация

logodote

Крайния срок за регистрация кампанията за устойчива градска мобилност "Използвайте правилния микс" с възможност за съфинансиране на регистрираните дейности в размер до 7000 евро е отворена до 15 октомври включително (до 12 ч.).

Повече информация за това кой и как може да кандидатства може да намерите на адрес: http://www3.moew.government.bg/?show=html&hid=118. Участието е отворено за всички организации като за финансова покрепа могат да кандидатсват НПО, учебни заведения, органи на местната и централната власт, регионални структури и др.

През юли 2012 г. Европейската комисия стартира Кампанията за устойчива градска мобилност „Използвайте правилния микс“. Тя ще продължи до март 2015 г., а основната ? цел е да повиши обществената осведоменост относно устойчивия градски транспорт и да подпомогне инициативите и партньорствата на национално ниво в синхрон с Европейската седмица на мобилността. На интернет страницата на кампанията „Използвайте правилния микс“ http://dotherightmix.eu/ могат да се регистрират дейности, които да популяризират положителната промяна в начина, по който се движим в населените места. Ако вече изпълнявате дейности, които допринасят за устойчивото ни бъдеще, може да се включите в кампанията, като след регистрацията на Вашата инициатива, тя ще бъде видима за всички посетители на сайта и ще послужи като извор на вдъхновение за останалите.

За да повиши интереса за участие в кампанията, Европейската Комисия предоставя възможността регистрираните в http://dotherightmix.eu/ дейности да получат финансова подкрепа за изпълнение на заложените дейности на стойност до 7000 евро. Тази сума ще бъде получена само от изпълнението на една дейност, избрана от комисия определена от ЕК.

Правила за участие и условия за съфинансиране Тук.