Съдържание

Посетители

В момента има 337  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Международен ден на Земята в СОУ „А. Попов“ – гр. Петрич

P4211119СОУ „Антон Попов“ – гр. Петрич отбеляза Международния ден на Земята с разнообразни инициативи. Малчуганите почистиха училищния двор, засадиха цветя,  направиха велошествие по улиците на Петрич и участваха в състезание по майсторско управление на велосипед. 

 

IMG_0739Учениците от VІ а клас проведоха радиопредаване посветено на Деня на Земята. От подготвителна група, Іа и ІІ клас с желание и интерес оцветиха картинки, на които учениците от четвъртите класове написаха своите зелени послания. Доста богато въображение и ентусиазъм вложиха и учениците от Іа, ІІ, ІІІа, ІVа, Vа, VІа, ІХ и Х клас при изготвяне на табла и предмети от природни и отпадъчни материали. Експонатите бяха подредени в изложба във фоайето на училището.

 

 

 

 

IMG_0786В училищния двор бе засадено още едно дърво и по този начин СОУ „А. Попов“ показа съпричастността си към националната кампания „Да засадим дърво“.

Училището осигури грамоти за всички участници в празника за Деня на Земята, а най-активните бяха наградени от РИОСВ – гр. Благоевград с предметни награди и информационни материали.