Съдържание

Посетители

В момента има 303  гости и няма потребители и в сайта

Новини

РИОСВ – Благоевград и XI ОУ „Христо Ботев“ - Благоевград отбелязаха Деня на Земята дистанционно

1 klas

 

Заради епидемията от коронавирус през 2020 г. посрещаме Деня на Земята – 22 април от вкъщи. Независимо от социалното дистанциране, все още можем да сме съпричастни и да упражним нашата отговорност да действаме в полза на околната среда. Независимо къде се намираме, ние можем да направим промяната!

С поредица от инициативи учениците от XI ОУ „Христо Ботев“ - Благоевград и РИОСВ – Благоевград празнуваха Деня на Земята – 22 април 2020 г.

 

Klas 2аВ синхрон с провеждащото се дистанционно обучение, децата нарусиваха и споделиха рисунките си, с които показват своята обич и загриженост към Земята по случай нейния празник.

Посадиха цветя, изработиха картички и споделиха снимки, показващи красотатата на природадата. Учениците от 2 а клас нарисуваха растението, за което се грижат.

Експерт на РИОСВ представи пред учениците от 2 а клас на училището презентация на тема „Пазим природата“. Презентацията е представена чрез дигиталната обучителна програма на училището. Темите, засегнати в нея предизвикаха голям интерес у децата, които не спираха да задават въпроси.

 

 

Klas 3 7   Децата отправиха и своите послания да се пази планетата Земя чиста и всички заедно да живеем в хармония с природата.