Съдържание

Посетители

В момента има 92  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Информационен ден по програма LIFE на ЕС

life2016Национално звено за контакт по Програма LIFE, Министерството на околната среда и водите ще проведе информационен ден по програмата

Уважаеми дами и господа,

В качеството си на Национално звено за контакт по Програма LIFE, Министерството на околната среда и водите ще проведе информационен ден по програмата.
На събитието ще бъде представена програма LIFE, графикът за обявяване и подаване на проектни предложения по Покана 2018 г., новостите и промените, които предстоят, както и новата Многогодишна работна програма 2018-2020 г.

Събитието ще се проведе на 26 април, четвъртък, от 9:30 часа, в зала „Европа“ (в сграда на МОСВ) на бул. Мария Луиза 22.

Програма LIFE е финансов инструмент на Европейския съюз, подпомагащ проекти за опазване на околната среда, природата и климата на територията на съюза. Програмата е създадена заради изпълнението, актуализацията и развитието на политиката и законодателството на ЕС в областта на околната среда и климата чрез съфинансиране на проекти с европейска добавена стойност. Тя е структурирана в две подпрограми – „Околна среда“ и „Действия по климата“. Допустими бенефициенти могат да бъдат публични органи и частни организации – търговски (с изключение на ЕТ) и нетърговски (вкл. НПО).

Повече информация за Програма LIFE може да намерите на сайта на програмата в България: http://www.life-bulgaria.bg/ или директно на сайта на Европейската комисия: http://ec.europa.eu/environment/life/.

Програмата на информационния ден - ТУК

Заявката за участие - ТУК

Желаещите да участват трябва да изпратят заявката на ел. адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.