Съдържание

Посетители

В момента има 102  гости и няма потребители и в сайта

Новини

46 проекта на ученици от 1 до 12 клас са допуснати до участие в XI-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето” за учебната 2018/2019 г.

Конкурсът се организира от Министерството на здравеопазването в рамките на Националната програма за превенция на хроничните незаразни болести 2014-2020 г. в партньорство с Министерството на образованието и науката, Министерството на културата, Министерството на младежта и спорта, Министерство на околната среда и водите и Представителството на Европейската комисия в България.

Прочети още...

С два туристически похода РИОСВ – Благоевград отбелязва Световния ден на околната среда

WED logo 2019С туристически походи в Рила и Пирин за поредна година РИОСВ – Благоевград и партньори ще отбележат Световния ден на околната среда – 5 юни

Прочети още...

Над 90 души се включиха в двата туристически похода, посветени на Световния ден на околната среда

WED logo 2019Над 90 души – служители на регионалните структури на МОСВ, деца и младежи от Сдружение „Млад планинар“, гр. Петрич се включиха в двата туристически похода в Рила и Пирин през уикенда, посветени на Световния ден на околната среда.

Прочети още...

Международен ден на биоразнообразието – 22 май 2019 г.

idb 2019 logosmall„Нашето биологично разнообразие, нашата храна, нашето здраве“ е темата на Международния ден на биоразнообразието – 22 май 2019 г.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград организира събитие „Информационен ден на 10.05.2019 г. по Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 г.“

lifeНа 10 май 2019 РИОСВ – Благоевград в качеството на регионално звено за контакт по Програма LIFE на ЕС организира Информационен ден по Покана за представяне на проектни предложения по Програма LIFE за 2019 г., на който потенциални бенефициенти ще имат възможността да се запознаят с полезна и практична информация за изискванията на програмата и подаването на проектни предложения, както и за подготовка на проектни предложения към програмата.

Прочети още...