Съдържание

Посетители

В момента има 209  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Проекти на ПМГ „Акад. Сергей Корольов“, гр. Благоевград и ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“, гр. Благоевград сред класираните 41 проекта от втора фаза в XV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“

logo2023

 

41 проекта на ученици от 1-ви до 12-ти клас от цялата страна са класирани от втора фаза в XV-то издание на Националния ученически конкурс „Посланици на здравето“.

Прочети още...

Започва Зелена олимпиада` 2023 - образователната еко инициатива с подкрепата на МОСВ

Zelena olimpiadaОнлайн форматът дава възможност за участие на деца и младежи от всички населени места в страната

Платформата е активна за регистрация и решаване на тест до 10 декември 2023 г.

Прочети още...

През октомври експертите от РИОСВ – Благоевград са извършили 114 проверки на 90 обекта

През месец октомври 2023 г. от РИОСВ – Благоевград са извършени общо 114 проверки на 90 обекта, като 25 броя от проверките са извънредни – 7 броя по жалби и сигнали, 2 броя по изпълнение на предписания, 5 броя след постъпила в РИОСВ информация от други органи, лица и публикувана информация в интернет, 9 броя по искане на структури в системата за защита на обществения ред и сигурност, 1 брой на нов обект и 1 брой по налагане на санкция.

Прочети още...

През септември експертите от РИОСВ – Благоевград са извършили 91 проверки на 74 обекта

През месец септември 2023 г. от РИОСВ – Благоевград са извършени общо 91 проверки на 74 обекта, като 18 броя от проверките са извънредни – 14 броя по жалби и сигнали, 2 броя по изпълнение на предписания, 1 брой по заповед и писма на Министерство на околната среда и водите и други институции, 1 брой по документи за съставяне на предупредителен протокол.

Прочети още...

РИОСВ – Благоевград проведе беседи за пътна безопасност и уроци за пестене на енергия с деца от Благоевград, Кочериново и Бараково

РИОСВ – Благоевград отбеляза Европейската седмица на мобилността с деца от детски градини в с. Бараково, гр. Кочериново и гр. Благоевград.

Прочети още...