Съдържание

Посетители

В момента има 375  гости и няма потребители и в сайта

Обществени обсъждания

Обществени обсъждания на проект на заповед за обявяване на защитена зона за опазване на природните местообитания и на дивата флора и фауна BG0001021 „Река Места“

ОБЯВЛЕНИЕ

 

Министерството на околната среда и водите съобщава, че съгласно разпоредбите на чл.12, ал.1 от Закона за биологичното разнообразие е изработен проект на заповед за обявяване на защитена зона за опазване на природните местообитания и на дивата флора и фауна BG0001021 „Река Места“

Защитената зона е разположена в землищата на гр. Банско, с. Гостун, гр. Добринище, с. Кремен, с. Места, с. Обидим, с. Осеново, с. Филипово, община Банско, област Благоевград, с. Горно Краище, община Белица, област Благоевград, с. Баничан, с. Брезница, с. Буково, с. Господинци, с. Корница, с. Лъжница, община Гоце Делчев, област Благоевград, с. Балдево, с. Осиково, с. Рибново, с. Скребатно, община Гърмен, област Благоевград, с. Баня, с. Елешница, община Разлог, област Благоевград.
Пълният текст на проекта на заповед е публикуван на Интернет страницата на министерство на околната среда и водите - https://www.moew.government.bg/, тема „Природа“, подтема „Обществени обсъждания“ и е на разположение в административната сграда на Регионална инспекция по околната среда и водите РИОСВ Благоевград (гр. Благоевград, ул. „Свобода” № 1).
В едномесечен срок заинтересованите лица могат да представят на министъра на околната среда и водите мотивирани писмени становища, възражения и предложения относно посочените в проекта на заповед режими.

 

BG0001021 „Река Места“

Публикувано на 11.02.2021 г.