Съдържание

Посетители

В момента има 553  гости и няма потребители и в сайта

Архив информация ИП/ПП - 2021 г.

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: Ф. Т.

Инвестиционно предложение: „Изграждане на пункт за годишни технически прегледи, смяна на масла и гуми, автомивка, кафене, магазин за хранителни стоки, офиси и сондажен кладенец в поземлен имот с идентификатор 18366.66.38 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Гърмен, община Гърмен, област Благоевград"

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

във връзка с изискванията на чл. 95 ал. 1 от Закона за опазване на околната среда (ЗООС)

Днес, 16.11.2021 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за инвестиционното предложение за „Изграждане на пункт за годишни технически прегледи, смяна на масла и гуми, автомивка, кафене, магазин за хранителни стоки, офиси и сондажен кладенец в поземлен имот с идентификатор 18366.66.38 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Гърмен, община Гърмен, област Благоевград" с възложител Ф. Т.

Уведомлението за инвестиционното предложение е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: http://registers.moew.government.bg/ovos/lot/37695

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .