Съдържание

Посетители

В момента има 587  гости и няма потребители и в сайта

Архив информация ИП/ПП - 2021 г.

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: „СТОМИ- 99“ ООД

Инвестиционно предложение: “Преустройство и промяна на предназначението на склад, разположен на подземния етаж на съществуваща сграда - Магазин за хранителни стоки, изградена в имот с идентификатор 66460.225.15, местност Бангееви тополи по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на гр. Симитли, община Симитли, област Благоевград в предприятие за млекопреработка“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

във връзка с изискванията на чл. 95 ал. 1 от Закона за опазване на околната среда (ЗООС)

 

Днес, 11.11.2021 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за инвестиционното предложение за “Преустройство и промяна на предназначението на склад, разположен на подземния етаж на съществуваща сграда - Магазин за хранителни стоки, изградена в имот с идентификатор 66460.225.15, местност Бангееви тополи по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на гр. Симитли, община Симитли, област Благоевград в предприятие за млекопреработка“ с възложител „СТОМИ- 99“ ООД.
Уведомлението за инвестиционното предложение е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес:
http://registers.moew.government.bg/ovos/lot/37640

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .