Съдържание

Посетители

В момента има 183  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: С. Г.

Инвестиционно предложение: „Изграждане на сондажен кладенец с дълбочина до 40 м в поземлен имот с идентификатор 02600.25.39 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Баничан, община Гоце Делчев, област Благоевград с цел напояване на ягодови насаждения в имота“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

във връзка с изискванията на чл. 95 ал. 1 от Закона за опазване на околната среда (ЗООС)

 

Днес, 08.02.2023 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за инвестиционното предложение за „Изграждане на сондажен кладенец с дълбочина до 40 м в поземлен имот с идентификатор 02600.25.39 по одобрени кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Баничан, община Гоце Делчев, област Благоевград с цел напояване на ягодови насаждения в имота“ с възложител С. Г.

Уведомлението за инвестиционното предложение е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес:
https://registers.moew.government.bg/ovos/lot/42324

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.