Съдържание

Посетители

В момента има 167  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

Възложител: „Виа Кънстракшън“ ЕООД

инвестиционно предложение за „Изграждане кланица и предприятие за добив и преработка на меса в поземлен имот с идентификатор 49432.105.18, местност Хайрянето по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Мусомища, община Гоце Делчев, област Благоевград“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

Съобщение за постъпило уведомление за ИП по чл. 95 ал. 1 от ЗООС

 

Днес, 24.11.2022 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за внесено уведомление за инвестиционно предложение „Изграждане кланица и предприятие за добив и преработка на меса в поземлен имот с идентификатор 49432.105.18, местност Хайрянето по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Мусомища, община Гоце Делчев, област Благоевград“ с възложител „Виа Кънстракшън“ ЕООД, гр. Гоце Делчев.

Уведомлението е достъпно чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: https://registers.moew.government.bg/ovos/lot/41553.

Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.