Съдържание

Посетители

В момента има 223  гости и няма потребители и в сайта

Новини

ПОКАНА – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ BIO2CARE

BIO2CAREgreen   1890

 

ПОКАНА – ПРЕДСТАВЯНЕ НА ПОСТИГНАТИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ BIO2CARE

 

Уважаеми дами и господа,

Регионална инспекция по околната среда и водите – Благоевград има удоволствието да Ви покани на представянето и обсъждането на постигнатите резултати от изпълнението на проект „Засилване на капацитета на защитените територии чрез иновативна методология за устойчиво развитие“ с акроним „BIO2CARE“, изпълняван с финансовата подкрепа на програмата за трансгранично сътрудничество INTERREG V-A „Гърция-България 2014-2020“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие и от националните фондове на страните, участващи в програмата Гърция-България.
Събитието ще се проведе на 11.12.2020 от 10:30 часа, онлайн (уебинар), като до участие ще бъдат допуснати всички регистрирани от предходната дата кандидати.
По време на събитието ще бъдат представени резултатите по проект BIO2CARE и изводи и препоръки към политиките.


ДНЕВЕН РЕД
10:30 ч. Откриване на събитието
10:40 ч. Представяне на постигнатите резултати от българските партньори по проекта - РИОСВ-Благоевград, Дирекция „НП Рила“, Югозападен университет „Неофит Рилски“ и Пирински туристически форум
11:40 ч. Кратка почивка
12:00 ч. Изводи и препоръки към политиките
12:30 ч. Дискусия

Информация за регистрация:

Всички участници, които са желаят да се регистрират могат да заявят участие чрез попълването на приложената регистрационна форма, като при попълването и следва да предоставите валиден електронен адрес. Поради технически причини, моля да предоставите попълнената регистрационна форма не по-късно от 09.12.2020 на следния адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

След регистрация, участниците ще получат линк за достъп до уебинара при избирането, на който се появява текстово поле с указания да въведат своя и-мейл адрес, за да могат да получат достъп до платформата.

 

С уважение,

АНГЕЛ ГЕОРГИЕВ
Директор на РИОСВ - Благоевград