Съдържание

Посетители

В момента има 189  гости и няма потребители и в сайта

Новини

Определен е победителят в Националния конкурс за създаване на графичен знак (лого) на тема „Време за природа“, организиран от РИОСВ – Благоевград

В РИОСВ – Благоевград постъпиха конкурсни творби от 82 броя участници от цялата страна на различни възрасти, които представиха едно и повече предложения. Творбите бяха класирани от експерти от РИОСВ – Благоевград и доц. Христо Шапкаров – преподавател по дисциплините Рисуване, Скулптура, Графичен дизайн в ЮЗУ „Неофит Рилски“ - Благоевград.

 

I.Nachev VZP bulgarian web                   За победител е избран графичният знак на Илиян Начев от гр. Варна, в който по оригинален и стилизиран начин са смесени символ за време – какъвто безспорно е пясъчният часовник и символи за природа, каквито са листата.
                     
                     
                     
Lidia Koleva web                  

Отчитайки големия интерес, който предизвика конкурса, РИОСВ – Благоевград присъжда и поощрителна награда.

В тази категория за естетическата си и художествена стойност е отличен графичният знак на Лидия Колева от с. Тулово, общ. Казанлък.

 

 

Благодарим на всички участници за интересните и разнообразни предложения, които споделиха с нас. Продължавайте да творите и да обичате природата!