Съдържание

Посетители

В момента има 377  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение по чл. 13, ал. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка

Възложител: „БЕАТРИЧЕ КОМФОРТ“ ЕООД

документация за: „Комплексен проект за инвестиционна инициатива (КПИИ) съдържащ следните части: Проект на Подробен устройствен план – изменение на План за застрояване (ПУП – ПЗ) за поземлен имот с идентификатор 57176.75.4, местност Капината по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Поленица, община Сандански, област Благоевград“ с цел отреждането му „за „Производствено-складови дейности – фотоволтаична електроцентрала“ и Инвестиционен проект за изграждане на фотоволтаична електроцентрала в имот с идентификатор 57176.75.4 по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Поленица, община Сандански, област Благоевград“

СЪОБЩЕНИЕ

във връзка с изискванията на чл. 13, ал. 5 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка (Наредбата за ЕО)

 

Днес, 15.02.2023 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за постъпило искане за преценяване на необходимостта от екологична оценка за „Комплексен проект за инвестиционна инициатива (КПИИ) съдържащ следните части: Проект на Подробен устройствен план – изменение на План за застрояване (ПУП – ПЗ) за поземлен имот с идентификатор 57176.75.4, местност Капината по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Поленица, община Сандански, област Благоевград“ с цел отреждането му „за „Производствено-складови дейности – фотоволтаична електроцентрала“ и Инвестиционен проект за изграждане на фотоволтаична електроцентрала в имот с идентификатор 57176.75.4 по одобрените кадастрална карта и кадастрални регистри на с. Поленица, община Сандански, област Благоевград“ с възложител „БЕАТРИЧЕ КОМФОРТ“ ЕООД.

Информацията е достъпна чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: https://registers.moew.government.bg/eo/lot/42223  и в РИОСВ - Благоевград на адрес: гр. Благоевград, ул. „Свобода“ № 1, стая № 10.