Съдържание

Посетители

В момента има 703  гости и няма потребители и в сайта

Информация за инвестиционни предложения, планове и програми

Съобщение чл. 6, ал. 1, т. 9 от Наредбата за условията и реда за извършване на ОВОС

Възложител: „Галба“ ООД

Инвестиционно предложение: „Смяна на предназначението на съществуваща двуетажна масивна сграда в къща за гости и обособяване на зони за рекреация, сезонен бар, външен басейн и къмпинг зона в УПИ І-56, кв. 5 по плана на с. Горна Брезница, община Кресна, област Благоевград“

 С Ъ О Б Щ Е Н И Е

във връзка с изискванията на чл. 6, ал. 9, т. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на оценка на въздействие върху околната среда (Наредбата за ОВОС)

Днес, 19.10. 2020 г., РИОСВ – Благоевград съобщава за изготвена информация по Приложение № 2 към чл. 6 от Наредбата за ОВОС за инвестиционното предложение за „Смяна на предназначението на съществуваща двуетажна масивна сграда в къща за гости и обособяване на зони за рекреация, сезонен бар, външен басейн и къмпинг зона в УПИ І-56, кв. 5 по плана на с. Горна Брезница, община Кресна, област Благоевград“ с възложител „Галба“ ООД.

Информацията е достъпна чрез Публичния регистър с данни за извършване на процедурите по ОВОС, на електронен адрес: http://registers.moew.government.bg/ovos/lot/33854  и в РИОСВ - Благоевград на адрес: гр. Благоевград, ул. „Свобода“ № 1, стая № 10 за периода от 20.10.2020 г. до 02.11.2020 г.

Съобщение за изготвената информация е поставено и на информационното табло в сградата на РИОСВ – Благоевград.
Становища, мнения и/или възражения относно реализацията на инвестиционното предложение се приемат в деловодството на РИОСВ – Благоевград, представени лично и/или изпратени с пощенски оператор и/или по електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.